Sense preàmbuls. Som-hi:

   He col.laborat a augmentar el nombre de cerques d’aquesta paraula i he anat per tant a www.jackassworld.com Sembla que es tracta que la MTV juntament amb el grup aquest de joves dotats d’elegància i alts nivells culturals i educatius, han estat fent entre els dies 23 i 24 un non-stop de 24 hores seguides de programació… que sembla força monotemàtica, obviable i clarament evitable.

     El que no trobo enlloc és informació detallada sobre què ha menjat per dinar.

      • Cal tenir opinió sobre el satèl.lit que l’exèrcit dels EUA ha hagut de destruïr.

       En aquest enllaç podeu veure un noi que s’assembla a l’Urkel (no sé com s’escriu, però segur que us sona si teniu entre 25 i 50 anys) que, des d’una cantonada plena de llibres de casa seva (o no) posa molt interès en explicar-ho. Si voleu, també hi trobareu teoríes conspiratives sobre el tema.

        • Des de fa una setmana aproximadament, a Facebook es poden compartir directament fitxers mp3 entre els friends que hi tinguem, gràcies a una nova “Facebook app” anomenada Twist Me.

         No la he testejat ni ho faré de moment, ja que es veu que (segons Wired) el límit d’espai disponible és de 10Mb, que com podeu compendre és una mica just per compartir Viatge a Itaca i Un pont de mar blava.

         Anuncis