Ja fa alguns mesos que vaig començar a fer ús del BitTorrent enlloc de l’altre software, l’eMule, que tenia des de feia temps i al que estava ja del tot acostumat.
Tot i les evidents millores en temps que he estat obtenint amb el nou sistema enfront a l’antic (sobretot he notat diferència en l’obtenció dels episodis d’algunes sèries famoses, tot passant de pocs dies a hores o fins i tot minuts, en alguna ocasió), hi ha una característica que no he sabut trobar al BitTorrent i que realment trobava a faltar : per a buscar un fitxer, cal anar a una de les moltes pàgines que ofereixen fitxers i buscar allà a veure si hi ha el que busquem. Al final, s’acostuma a trobar el que es busca visitant poques de les pàgines que hi ha amb aquesta finalitat però la veritat és que, almenys per mi, això és una tasca feixuga.
Per a resoldre aquest petit inconvenient, he trobat una extensió per al Firefox que permet, des de la barra de menús del propi navegador, llençar una cerca d’un fitxer tal com ho faríem amb l’eMule però que va buscant per varis centenars de pàgines, tot oferint-nos, al final, els resultats trobats, per tal que poguem escollir el que més sembla que sigui el que estem buscant. Aquesta extensió és la Torrent Finder Toolbar
De moment, m’ha anat molt bé: ràpid i eficient, ja que els resultats obtinguts en les primeres posicions sempre han sigut els que jo buscava i la posterior descàrrega des d’aquells llocs sol ser molt ràpida.

Anuncis