El passat dimecres, juntament amb una altre persona, vàrem anar a fer una petita excursió de tarda a Sant Llorenç i ho comento perquè penso que en aquestes normalment caluroses tardes d’estiu, un passeig/excursió d’aquestes característiques s’hi adiu d’allò més.
No cal pas gaire temps: es pot fer tranquilament amb tres hores, incloent els temps necessaris per a descansar i fer les fotos que convingui, tant pel camí com un cop a dalt.
La sortida la vam fer des de l’àrea del Torrent de l’Escaiola, passat Matadepera. Des d’allà, seguint el camí fins que començar el sender i anant seguint les fites de ferro, vam arribar a dalt al monestir en menys de 45 minuts (anant amb calma i fent aturades). Un cop dalt, ens va sorpendre el fred (si, el fred!) que feia. Estava tot ben envoltat de boira i feia una mica d’aire, que va fer-nos uns mica complicat trobar un lloc adient on arraulir-nos una estona, tot berenant.
I la baixada, és ben ràpida i sense cap dificultat. Potser mitja hora o encara menys.
Per a qui estigui interessat, aquest link és d’un mapa del web de la Diputació de Barcelona, que trobo que està particularment bé per a tenir una visió general del parc, els accessos i els punts d’interès principals : http://www.diba.es/parcsn/parcs/MapesCarreteres/p4mapA3.htm
I per acabar, una altre imatge que intenta reflectir la bona vista que hi ha en aquest lloc.

Anuncis