Tot i que la notícia ja fa un parell de setmanes (o potser fins i tot una mica més) que dóna voltes, no volia passar per alt penjar-la jo també.

Com podeu veure en aquest link del The Guardian , han estat oferint una feina que, pel que es sap, estic d’acord en què segurament és la millor feina del món: simplement, cal tenir cura d’una illa, la Hamilton Island, que es troba situada (tal com podeu veure amb el Google Maps) entre Austràlia i la Gran Barrera de Corall. A sobre, resulta que el sou és de 70.000 lliures anuals, però la feina és només de 12 hores mensuals, si, si, mensuals !

No sé si ja ténen als candidats adients, però per si us interessa, es pot seguir el tema en aquesta web, que és la web oficial de turisme de Queensland, on es comenta que han rebut solicituds de persones de 162 països diferents. No és massa extrany, no ? 

Si voleu més dades sobre aquesta petita (i llunyana per nosaltre) part de món, podeu mirar aquestes fotos, o llegir-ne detalls

I quan hi hagi guanyador, ja li envio la felicitació des d’aquestes humils pàgines !

Actualització dia 7 de maig de 2009 : he vist que ja ha aparegut la notícia sobre el guanyador del concurs. Ho podeu veure en aquesta pàgina de La Vanguardia.

Anuncis