Impressionants les vistes admirades avui des de dalt de la muntanya on hi ha l’ermita de Sant Ramon, al parc forestal del Montbaig,  al terme municipal de Sant Boi de Llobregat.

Ben cert que feia fred i vent, però segurament aquest fet ha ajudat a tenir un ambient ben clar i juntament amb el sol del matí, hem pogut veure una àrea força àmplia, com podeu comprovar en algunes d’aquestes fotografies :

Per arribar-hi, hem deixat el cotxe en aquest punt ja que una cadena i unes indicacions informaven que no era permès l’accés amb vehicle més enllà, degut a la situació d’alerta per la possible caiguda d’arbres.

Des d’aquest lloc doncs, anant caminant tranquilament i seguint les indicacions que hi ha per a vianants, hem pogut atènyer l’ermita, situada en aquest punt, amb uns 15 minuts, tot anant calmadament i aturant-nos a fer fotografies. La baixada ha estat més ràpida, tal com sol passar, ja que a més no es fa el mateix camí: aquest cop, el sender va molt més directe i hem trigat per tant només una mica menys de 10 minuts a arribar de nou al cotxe.

Si us agraden les àmplies vistes i caminar poc, és un lloc ben recomanable!

Anuncis