Fa poques setmanes vaig fer una visita a Les fonts del Llobregat, bàsicament perquè encara no hi havia estat mai. És curiós com de llocs dels que hem sentit a parlar molt però no hem visitat ens en podem fer una idea força distant de la realitat que més tard descobrim!
No diré pas que no m’agradés la visita. Va ser força interessant: em va semblar un dels llocs de muntanya més “urbans” que tenim a Catalunya. Espero que s’entengui el sentit de la frase: no sabía que era un lloc apte per a senyores amb sabates de taló i abric de pell.
Ara, tot l’entorn, un cop ens podem separar una mica de la multitud, val força la pena i sens dubte és un bon lloc on escapar-se per a passar un bon dia.
Varem aparcar aquí que és el punt des del que vam començar a caminar (o millor dit, a passejar). Més endavant, ens vam adonar que també es podía aparcar aquí
Pot ser útil saber-ho, ja que d’un punt a l’altre hi ha uns 15 minuts de passeig i des del segon lloc d’aparcament fins les fonts pròpiament, no hi ha més de 15 minuts més.
Les fonts en sí, són tal com hem vist en totes les fotos:

Fonts del Llobregat

Fonts del Llobregat


I, això si: sempre trobarem el camí molt ben indicat, com veurem a la següent foto. Si algú es perd entre el pàrking i les fonts… que s’ho faci mirar!
Indicacions fonts del Llobregat

Indicacions fonts del Llobregat


Si hi ha temps, penso que val molt la pena acabar d’arribar a Castellar de n’Hug (uns 20 minuts més de pujada tranquila) i allà trobareu serveis de tota mena, especialment no trobareu a faltar un ampli ventall de restaurants i botigues de queviures i “records”.
Un altre punt d’interès a visitar a la zona (que no varem veure per manca de temps) són els Jardins del Clot del Moro (que no tinc clar si s’anomenen així o es diuen “Jardins Artigas”), dels que podreu trobar tota la informació aquí

Anuncis