Sempre he pensat que molta gent s’aventura a fer previsions de tota mena sense que després ningú no pugui avaluar si allò previst i en molts cops assegurat i tot s’ha acomplert o no.
Doncs bé, resulta que casualment he vist un web en el que, de forma ben simple i clara, es mostren les promeses/prediccions que hom fa i s’estableix si ha sigut una previsió encertada, errònia o bé encara falta temps per a saber-ne el resultat. De moment, és centrat gairebé exclusivament en sentències que han fet personatges públics dels USA -alguns segurament desconeguts per nosaltres-, però també hi ha una afirmació categòrica d’un tal José Luís Rodríguez Zapatero (si no sap qui és, es pot trobar informació en aquesta adreça), que serà verificable d’aquí pocs mesos.
Doncs bé, aquesta és l’adreça http://wrongtomorrow.com/ i a veure si serveix per tal que hom s’ho pensi un altre cop abans de fer previsions massa a la lleugera (he mencionat previsions a la lleugera per no dir-ne mentides, directament, que sona massa fort, tot i que en molts casos, sigui la paraula adient).

Anuncis