logo_humyo3Fa poc un company em va fer esment d’aquesta web ben útil per als qui fem servir habitualment més d’un ordinador i ens convé passar sovint arxius d’un ordinador a l’altre o bé tenir-los sincronitzats.
En la modalitat gratuïta, permet fer ús fins de 10 Gb. que és sens dubte una quantitat més que suficient per a treballar amb arxius “normals”.
De moment, només faig servir la connexió mitjançant web, que permet fàcilment pujar i baixar arxius, però també es pot baixar una petita aplicació que permet la sincronització de carpetes entre tots els ordinadors en què ens ho instal.lem.
Les modalitats de pagament, permeten fer ús compartit de l’espai, en forma de treball col.laboratiu, on els usuaris formen part del mateix equip de treball i per tant tots accedeixen a les darreres versions de tots els fitxers de forma simultània. Els preus per aquestes modalitats, van dels quasi 130 € fins als 260 €, depenent de la quantitat d’usuaris que es vulgui donar d’alta i de la necessitat d’espai que es tingui, fins a un màxim de 250 Gb.
A més, aquesta empresa sembla que es pren molt seriosament els temes de la seguretat i encriptació de la informació, com el tema de la disponibilitat permanent.
En resum, només em falta dir que aquesta web m’ha estalviat disgustos més d’un cop i també em permet començar a deixar de banda les memòries USB, que sempre s’acaben oblidant en alguna banda.

Anuncis