Tal i com vaig fent des de ja fa bastants anys (però menys del que voldria), m’he tornat a escapar uns dies a Menorca. Com sempre, tot fantàstic. De fet, Menorca és la illa que encara no m’ha fallat mai… i espero que per molts anys segueixi així.
Potser la cosa més sorprenent d’aquests dies ha sigut la gran (de fet, increíble) dificultat per aconseguir un cotxe -el que sigui- de lloguer. Finalment, he estat de sort i he pogut tenir un VW Polo nou a un preu totalment normal, però us ben asseguro que hi ha serioses dificultats per aconseguir tenir-ne.
Aquest cop, degut a la falta de temps (sempre igual!), només he estat a Cala Mitjana, Cales Macarella i Macarelleta, platges de Binigaus (què ha passat aquest any? no hi ha sorra fins més enllà del barranc!), Cala Mesquida, el cap de Favàritx, el Toro, Maó i, sobretot, la millor ciutat del món : Ciutadella.
Comentar també que val molt la pena buscar algun lloc on poder assaborir els productes de la terra, que són absolutament espectaculars. Intenteu anar a un lloc que no sigui dels exclusius per a turistes, i segur que no us decebrà ni el formatge, ni les sobressades, ni el gin, el vi, les ensaimades…
Segueixen sorprenent per la seva bellesa les platges, que per sort segueixen tant ben conservades com sempre. I fins i tot és destacable l’ordre que hi ha en els pàrquins de les platges: si és ple, no es pot passar, la qual cosa ajuda a evitar problemes de trànsit i altres embolics.
També és ben curiós que no recordo cap cop en que no hagi tingut problemes amb els vols per anar i/o tornar de la illa. Aquest cop, una hora i mitja de retard en el vol d’anada i més de 3 hores en el vol de tornada (fa molta gràcia preveure -i pagar per- arribar a Barcelona cap a les 10 de la nit i en canvi, arribar-hi a quarts de 3).
Ara que sembla que la pitiüsa petita (la he visitat els darrers 7 estius) és tant de moda, no puc deixar de recomanar d’anar a Menorca. Formentera està bé, molt bé… però com Menorca, no hi ha res.

Anuncis